Interesses


Het ontwikkelen van mijn vaardigheden, persoonlijkheid of kennis is waar ik uitdaging en inspiratie uit haal. Dit gevoel van willen groeien maakt dat ik blijf doen wat ik doe.

Acteren

Passie. Ik hou van het vertellen van verhalen voor entertainment, voor nieuwe mentale uitdagingen en voor reflectie op de maatschappij via emotionele zintuigen.


Ik ben geďnteresseerd in de menselijke tegenstellingen, de strijd in zichzelf, het willen en niet kunnen, het spontane en het ondoorgrondelijke. Het begrijpen van subtiele nuances van een karakter of de zoektocht om te begrijpen intrigeerd me. Of dit nu verwerkt is in een comisch of dramatisch stuk of beter nog, een mix van de twee, het zal me beiden ontroeren maar in twee verschillende manieren. Dit geldt ook voor theater en film. Ik hou zelf meer van de manier hoe het medium film een verhaal verteld maar de connectie met het publiek in theater is niet te vergelijken. Ondanks dat de regering een groot deel van de subidies voor cultuur heeft gekort, hoop ik dat we mooie verhalen die verteld moeten worden blijven vertellen en ik zal hier vol enthousiasme deel aannemen.

Surfen

SurfenConnectie. Al vanaf jongs af aan heb ik een aantrekkingskracht met de zee en de oceaan. Het is dan ook een vrij onvermijdelijk gevolg dat ik ben gaan surfen.

Surfen is voor mij prachtig, ik mag me gracieus bewegen over het water en de kracht van de oceaan voelen op een manier die ik nergens anders zo gevoelt heb. De rust in het water als ik wacht op een set golven en de kick voor het surfen van golven is fenominaal

Kyokushin kai karate

Stamina. Dit is een belangrijk element van wat ik heb geleerd van Kyokushin kai. Mijn ervaring is dat ik mezelf in kunst tegen kom en zo ook in deze vechtkunst.

Strijden tegen mijn eigen angsten en uitersten is het beste getest in een competitie. Het is maar 2 of 3 minuten. Vanaf toen besefte ik dat tijd een relatief begrip is en aan het eind van de wedstrijd dacht ik trots; Ik ben blijven staan. Door Karate heb ik stamina, discipline, fysiek en stabiliteit getraint.

Reizen

ReizenPerspectief. Reizen geeft me de flow van absorberen en observeren.

Het geeft me de rijkdom om een ander perspectief en kennis van verschillende culturen te krijgen. Ik vind het fantastisch om nieuwe cultuur, eten, taal, diversiteit aan mensen en prachtige natuurgebieden te ervaren. Mijn moeder had het juist toen ze zei: “jij bent een kind van de wereld, jij voelt je overal thuis”